Sorter faldende
FLYTTESALG

FLYTTESALG! Rabatter starter lørdag d. 31. august

Vores Herlev-lager flytter til Jylland. I efteråret flytter vi vores store hovedlager fra Herlev til Jylland. Vi er ikke dovne, men vi håber du vil hjælpe os med at tømme det. 

Men bare rolig - det er kun hovedlageret, der flytter. Det er planen, at Herlev-butikken på 2. sal fremover skal være en click-and-collect-butik, hvor du kan vælge at afhente dine varer. Leveringer bliver efter flytningen sendt fra vores nye hovedlager direkte til dig.

Her på siden finder du et bredt udvalg af flyttesalgs-tilbud. Både på 1. sortering, udgående modeller og farver og ikke mindst varer med skønhedsfejl. 

Vi opdaterer siden løbende, så du skal være hurtig - det er først-til-mølle. Er varerne på lager, leverer vi i 2019. Forbehold for udsoglte varer.

Masser af 1. sortering, udgående farver & modeller

Vi lader en del af vores sortiment udgå - både modelelr og farver. Derfor sælger vi restpartierne ud i forbindelse med flyttesalget. Det kan være udvalgte stole, borde, havesofaer, hynder og overtræk.

Varerne er i begrænset eller yderst begrænset mængde, så det er først-til-mølle.

Har møblerne skønhedsfejl ?

Står du og mangler nye billige havemøbler? Det kan være en smådyr oplevelse at skulle ud at købe nye havestole og havebord. Hos Mandalay kan du heldigvis finde billige havemøbler under vores flyttesalgt. 

Varerne med skønhedsfejl findes kun et yderst begrænset mænge af hver varer. Ofte kun et eksemplar - så står varen som udsolgt, så er den blevet solgt.

Siden opdateres løbende. Visse varer er med yderst begrænset antal (1-10 stk.).  Varer med skønhedsfejl kan ikke returneres.

HERLEV-BUTIKKEN BLIVER I HERLEV

Selvom vores lager og flytter vestpå, så bliver Herlev-butikken stadig på Marielundvej 28, 2. sal i Herlev.

Efter flytningen af lageret, bliver Herlev-butikken til en click-and-collect butik, som man kender det fra mange andre steder. Når du bestiller på mandalay.dk eller i Herlev-butikken, så kan du derfor ikke nødvendigvis hente det med det samme. Du vil få direkte besked, når dine varer er klar til afhentning. Vi arbejder på at have de mest populære havemøbler tilgængelig til afhentning i mindre omfang.

Vi vil selvfølgelig gøre alt hvad vi kan, for at du kan afhente dine varer hurtigt i Herlev-butikken

loader