Sorter faldende
Entremøbler

Entremøbler - byd velkommen indenfor

Entreen er det første du og dine gæster ser. Indret med med små møbler så som en skammel i teak eller en skammel i kompaktlaminat. Begge er perfekte tin den lille plads, når du skal have skoene på – eller venter på, at de små bliver klar til afgang. Når vi indretter og styler huset, så er entreen ofte et af de sidste steder, hvor vi sætter det nye twist og vores eget præg. Vi indretter med planter, billeder, knagerækker, skoskabe og meget andet.

Mandallay er rykket indendørs

Normalt kender du os fra haven, hvor vores high-end havemøbler går deres sejrsgang i kongeriget – nu rykker vi indendørs med masser af nyheder til vinter-styling af boligen. Alle med fokus på design og høj kvalitet. Fælles for alle vores nyheder er stort fokus på design, anvendelighed i hverdagen og høj kvalitet. For eksempel vores nye Langelinie skammel i smukt forarbejdet teak - en skulptur i sig selv, tidløs og uforgængelig. Skamlen er samlet med bladsamlinger og dyvler, der giver den et eksklusivt udtryk til dit badeværelse eller til din entré, når man skal have vinterstøvlerne på eller som udsmykning på badeværelset.

Vi fortsætter i køkkenet

Nyder du at lege i køkkenet og kun bruge de bedste redskaber og råvarer? Vi har indgået et samarbejde med det danske designhus, RisvigDesign, og forhandler nu nogle af de bedste køkkenknive og tilbehør til køkkenet og til den lille "gourmand". Alt fra kokkeknive i damaskus-stål og rustfrit stål, forskæresæt til skærebrætter og en knivblok i teak med plads til hele 10 kokkeknive. Se meget mere om Risvig Design her

loader