Sorter faldende
Cafémøbler

Cafémøbler

Vil du have cafémøbler udendørs? Hos Mandalay gør vi en dyd ud af at tilbyde de bedste udendørs cafémøbler til vores kunder.

Hos os får du kun den bedste kvalitet og cafémøbler i de bedste materialer. Det giver os en stolthed at vide, at vi kun sælger cafémøbler og andre havemøbler, som vores kunder bliver tilfredse med, og som kan holde i årtier. Derfor kan du hos os ikke finde cafémøbler i materialer, der hurtigt ruster og bliver grimme. Vi forhandler derimod kvalitet, så du roligt kan sætte dine cafémøbler udendørs.

Stort udvalg i havemøbler som cafésæt

Mandalay har et bredt sortiment af havemøbler som cafésæt, der passer til enhver stil og smag i indretning. Vores design er klassisk og i god kvalitet, og vi er ganske overbevist om, at du kan finde netop de cafémøbler, der passer til dit behov.

Har du eksempelvis begrænset plads, så vælg café-møbler som du kan folde sammen, når de ikke skal bruges. Eller brug vores enkle og moderne skamler i teaktræ, som både kan anvendes til et lavt bord, en hurtig siddeplads eller til at stille planter på.

Flere af vores stole og borde passer sammen som cafémøbler. Kig efter navnet og få havemøbler som cafésæt, der matcher i designet. Eller tænk kreativt og miks og match, som du selv synes, at dine cafémøbler ser bedst ud. Det er helt op til dig, om dine cafémøbler skal matche i sæt, eller om indretningen skal sprælle lidt og eksempelvis have to af hver stol i stedet for fire ens.

Café-møbler i teaktræ eller aluminium?

Hos Mandalay forhandler vi café-møbler i træ og aluminium. De fleste af vores caféborde er i teaktræ, der er utroligt holdbart og velegnet til at stå udendørs uden at få revner eller blive grimt. Café-møbler har et naturligt indhold af olier og harpiks, der beskytter træet. Du kan dog vælge at give det olie med jævne mellemrum, så farven på dine café-møbler holder sig ekstra flot og som nyt.

Café-møbler i aluminium er stort set lige så holdbare som havemøbler i teaktræ. Ofte behøver du kun at vedligeholde dem med lidt rengøringsmiddel.

Pleje af dine cafémøbler

Hvis du vil gøre noget ekstra for at pleje dine cafémøbler og forlænge deres levetid, så få vores tips her:

Børst cafémøblerne med en hård børste og vand. Når træmøblerne er tørre, kan du vælge at slibe dem med sandpapir og give dem olie beregnet til teaktræ. Olien trænger bedst ind i træet, hvis temperaturen er over 10 grader. Så du kan passende gøre arbejdet lige, når havesæsonen er ved at starte, eller i starten af efteråret, inden du sætter cafémøblerne væk for vinteren.
loader