Sorter faldende
Hyndebokse

Hyndebokse

Er du på udkig efter hyndebokse i den bedste kvalitet på markedet? Så bør du overveje vores model udformet i flot og robust teaktræ, der er yderst modstandsdygtigt over for regn og sol. Hyndeboksen har gummifuger i låget, så der ikke trænger regnvand ind til dine hynder. Og den har ventilerede sider, så hynderne kan komme af med fugten og ikke risikerer at blive jordslået.

Der er ikke overladt noget til tilfældighederne i designet af hyndeboksen hos Mandalay. Samtidig får du en flot boks til opbevaring af havehynder, som ikke skæmmer terrassen eller altanen. Tværtimod er den smuk at se på og kan holde i årtier fremover.

Hyndebokse – regntæt opbevaring

Hyndebokse skal naturligvis være regntætte, så du kan opbevare dine hynder udendørs i boksen.

Hyndeboksen hos os er sikret med gummifuger i låget, så du får en fuldstændigt regntæt opbevaring af havehynderne. Hyndebokses regntætte opbevaring gør dem også oplagt at bruge på badeværelset eller i orangeriet eller drivhuset. Så kan du opbevare ting og sager i hyndebokse regntæt, uden at de bliver våde af fugten fra badet, eller hvis du overbruser dine planter.

Indretning med hyndebokse

Nogle af vores kunder vælger hyndebokse til en smuk og nytænkende måde at opbevare håndklæderne på badeværelset. Andre bruger hyndebokse til at få god plads til familiens vasketøj. Hyndebokse kan også benyttes i soveværelset til opbevaring af sengetæpper, ekstradyner og sengetøj.

Det er vel egentligt kun din fantasi, der sætter grænser for mulighederne for at anvende hyndebokse til andet end brug i haven. Det kan være en rar tanke, hvis du gerne vil have en hyndeboks i den bedste kvalitet frem for billige hyndebokse – men du samtidig ved, at du ikke kommer til at have behov for opbevaring af havehynder i fremtiden.

Billige hyndebokse

Det er ikke alle billige hyndebokse, som du har lyst til at dekorere dit hjem med. Men vores hyndeboks er i et design, der pynter både ude og inde. Og så holder de langt bedre end andre billige hyndebokse. Dermed kan du have din boks til opbevaring af hynder, eller hvad du nu har brug for at gemme væk, i årevis uden at frygte, at de pludselig begynder at få fugt.

Høj kvalitet og et regntæt, smukt design synes vi er at foretrække frem for billige hyndebokse, der går hurtigt i stykker og ikke er særligt elegante i deres udtryk.
loader