Hearty havesofa - 2 moduler

Hearty havesofa - 2 moduler

print
Teak og vandafvisende hynder
Lækker lille hjørnesofa i Hearty-serien. Hearty modulsofaen er sammensat af to højrevendte hjørnemoduler. Modulerne er i højkvalitets indonesisk teak og med vandafvisende hynder. Hynderne er vandafvisende - dog ikke vandtætte. Opbevar hynderne tørt i regnfulde perioder.

Hørnesofaen passer perfekt til den lille terrasse eller til udestuen.Nyheder fra Mandalay - Easy og Hearty
Mandalays nye modulsofaer; Easy og Hearty byder på et stilrent look, er lette at samle, kan tilpasses fra to personer og op til en hjørnesofa, og kan flyttes efter behov - om det er haven, terrassen, altanen eller udestuen.
+ Læs mere
Hearty havesofa - 2 moduler

Hearty lounge højre sofamodul

6.999,00 kr
Hearty havesofa - 2 moduler

Hearty lounge venstre sofamodul

6.999,00 kr
Hearty havesofa - 2 moduler

Hearty venstre tillægspude - koks

299,00 kr
Lækker lille hjørnesofa i Hearty-serien. Hearty modulsofaen er sammensat af to højrevendte hjørnemoduler. Modulerne er i højkvalitets indonesisk teak og med vandafvisende hynder. Hynderne er vandafvisende - dog ikke vandtætte. Opbevar hynderne tørt i regnfulde perioder. Hørnesofaen passer perfekt til den lille terrasse eller til udestuen. Nyheder fra Mandalay - Easy og Hearty Mandalays nye modulsofaer; Easy og Hearty byder på et stilrent look, er lette at samle, kan tilpasses fra to personer og op til en hjørnesofa, og kan flyttes efter behov - om det er haven, terrassen, altanen eller udestuen.
Størrelse

Andre har også købt

loader