Sorter faldende
Spiseborde

Spiseborde - familiens samlingspunkt

Spisestuen er både samlingsstedet over middagen, hjemmearbejdspladsen eller til en hyggelig kop kaffe med venner og bekendte. Vores nye spiseborde har designs og størrelser til stort set ethvert behov. Om det så er plankeborde, borde med udtræk eller helt klassiske egetræsborde - så kan du finde dem her.

Spisebordet er stedet vi samles og et af de møbler, der viser hvem vi er og hvad vi sætter pris på i hverdagen. Borde fra Vincent Sheppard går godt i spænd med de skandinaviske designtraditioner – minimalistisk design, høj kvalitet og øje for detaljen og æstetik. Uanset om det er det klassiske egetræsbord eller et udtræksbord i egetræ.

...det hele handler om at skabe den rette stemning. Om det er med det klassiske design som Teo spisebordsstolen eller Evelyn stolen eller om man tager chancen og laver mix-and-match med Granada eller Valencia stole rundt om spisebordet

Plankeborde - stuens stilede kæmper

Leder du efter et spisebord med et mere stramt design, så vil vores egne plankeborde passe perfekt til din stue. Bari plankebordene med de bredde planker i teak og bordben i stål er en skulptur i sig selv, der oser af høj kvalitet og håndværk. Bordets stel har vi special-designet til netop disse borde, så de både lever op til skandinaviske designtraditioner og oser af høj kvalitet og robuste materialer.

loader