Sorter faldende
Spisebordsstole

Spisebordsstole – designpladsen i stuen


Man skal sidde godt ved spisebordet. Den lange middag, lektielæsning eller hyggestunden omkring en kop kaffe - det er vigtigt med de gode spisebordsstole. Vi introducerer nu en række lækre modeller i tidløst design og spændende materialer og farver - stole for enhver smag. Find den klassiske stol i bøgetræ til dit spisebord - eller indret med spisebordsstole i mange farver. Mix-and-match er IN netop nu. Og til sommer kan du sågar bruge mange af spisebordsstolene på terrassen også.

Det klassiske look i stuen

Vores nye Teo og Evelyn spisebordsstole fra belgiske Vincent Sheppard taler til stuens klassiske look. Designet minder om de danske klassikere og passer ind i de fleste stuer og køkkener. En af favoritterne er stuen med spisebordene i eg sammen med en af de to stole.

Stole til stue, køkken eller kontor

Nok skal stole passe til vores design og æstetiske sans – men de skal også være praktiske og komfortable, når vi samles om spisebordet i stuen, nyder kaffen i køkkenet eller skal sidde mange timer ved hjemme-skrivebordet. Spisebordsstolen er nok den stol, der anvendes mest i hjemmet, så den skal både være til at holde ud at se på – men også være dejlig at sidde i og meget gerne praktisk. Vores nye Resol stole Bilbao og Marbella med deres kromstel passer rigtig godt til vores Bari plankeborde med stål stel. Designet på Bilbao, Marbella - men også Elche og Alicante stolene - er designet, så deres minimalistiske og æstetiske udtryk matcher den skandinaviske indretning i køkkenet, stuen og kontoret. Siddekomforten er i top - og så kan de fleste Resol-modeller stables.

Fra ude til inde – og tilbage igen

Det helt hotte i dag er at sammensætte spisebordsstole i mange forskellige farver rundt om spisebordet. Vores nye Valencia og Granada spisebordsstole fra det anerkendte spanske firma Resol passer både til stuen, køkkenet, terrasse og altan. Og til sommer kan du sågar bruge mange af spisebordsstolene på terrassen også. 

loader