Marguerit stol - hvid

Marguerit stol - hvid

print
Skønhedsfejl

Havestol i den klassiske Marguerit havemøbel-serie. Sæde, ryg og armlæn i højkvalitets teak og rustfrit stel i aluminium. Marguerit havestolen kan stables


Havestolen kan have en eller flere af følgende skønhedsfejl
- assorteret teak
- mindre lakfejl
- beskadiget emballageNB:
Det viste billede er ikke repræsentativt for varens evt. fejl. Du er velkommen til at besøge os i Herlev, for at besigtige stoleneOUTLET-VARER:
Vi har til tider havemøbler i vores outlet, hvor der er gode penge at spare. Vores nye outlet-sektion byder på restpartier og udgående havemøbler, som ikke længere vil være at finde i vores faste sortiment. Det kan også være varer i begrænset antal, hvor varerne har mindre fejl (f.eks. lakfejl, assorteret teak eller bare udstillingsmodeller). Vi lægger ikke varer i outletten, hvor en evt. fejl påvirker møblets holdbarhed og funktion.Vi opdaterer siden løbende, så du skal være hurtig. Vores havemøbel-outlet har kun et yderst begrænset mænge af hver varer. Ofte kun et eksemplar - så står varen som udsolgt, så er den blevet solgt. Varen kan ikke returneres.Outlet-sektionen opdateres løbende. Visse varer er med yderst begrænset antal (1-10 stk.). Outlet er med forbehold for udsolgte varer. Outletvarer kan ikke returneres.

+ Læs mere

Pris: 1.599,00 kr

Special Price 1.119,30 kr

Havestol i den klassiske Marguerit havemøbel-serie. Sæde, ryg og armlæn i højkvalitets teak og rustfrit stel i aluminium. Marguerit havestolen kan stables

Havestolen kan have en eller flere af følgende skønhedsfejl
- assorteret teak
- mindre lakfejl
- beskadiget emballage


NB:
Det viste billede er ikke repræsentativt for varens evt. fejl. Du er velkommen til at besøge os i Herlev, for at besigtige stolene

OUTLET-VARER:
Vi har til tider havemøbler i vores outlet, hvor der er gode penge at spare. Vores nye outlet-sektion byder på restpartier og udgående havemøbler, som ikke længere vil være at finde i vores faste sortiment. Det kan også være varer i begrænset antal, hvor varerne har mindre fejl (f.eks. lakfejl, assorteret teak eller bare udstillingsmodeller). Vi lægger ikke varer i outletten, hvor en evt. fejl påvirker møblets holdbarhed og funktion.

Vi opdaterer siden løbende, så du skal være hurtig. Vores havemøbel-outlet har kun et yderst begrænset mænge af hver varer. Ofte kun et eksemplar - så står varen som udsolgt, så er den blevet solgt. Varen kan ikke returneres.

Outlet-sektionen opdateres løbende. Visse varer er med yderst begrænset antal (1-10 stk.). Outlet er med forbehold for udsolgte varer. Outletvarer kan ikke returneres.

Outlet Nej
indoortable Nej
Størrelse H82,5/44,5 x B60 x D41 cm

Andre har også købt

loader