Bari plankebord L300 x B100 cm

Bari plankebord L300 x B100 cm

print
Teak og stål

Nyt lækkert plankebord fra Mandalay. Bordpladen er i højkvalitets indonesisk teak og stellet i stål. Bordbenene fås i farverne stål eller med antracit pulverlakering. Bordpladen er ikke behandlet, så du har frit valg med det look du ønsker.Mandalay’s nye plankeborde er velegene til terrassen i sommermånederne, men skal tages ind når sensommeren går på hæld. Mandalay anbefaler ikke at lade plankebordene stå ude i efterårs- og vintermånederne, selvom de godt kan tåle at stå ude året rundt. Bordpladerne vil optage vand i efterårs- og vintermånederne, hvilket vil betyde, at bordpladerne kan komme til at ”slå sig” og krumme svagt. Plankebordene vil i efterårs- og vintermånederne klare sig fint under en overdækket terrasse, i et skur i haven eller i garagen.

+ Læs mere

* Påkrævede felter

Pris: 14.999,00 kr

Special Price 5.999,60 kr

Nyt lækkert plankebord fra Mandalay. Bordpladen er i højkvalitets indonesisk teak og stellet i stål. Bordbenene fås i farverne stål eller med antracit pulverlakering. Bordpladen er ikke behandlet, så du har frit valg med det look du ønsker.

Mandalay’s nye plankeborde er velegene til terrassen i sommermånederne, men skal tages ind når sensommeren går på hæld. Mandalay anbefaler ikke at lade plankebordene stå ude i efterårs- og vintermånederne, selvom de godt kan tåle at stå ude året rundt. Bordpladerne vil optage vand i efterårs- og vintermånederne, hvilket vil betyde, at bordpladerne kan komme til at ”slå sig” og krumme svagt. Plankebordene vil i efterårs- og vintermånederne klare sig fint under en overdækket terrasse, i et skur i haven eller i garagen.

Størrelse
loader