Toscana havebord L197 x B90 cm.

Toscana havebord L197 x B90 cm.

print
Teak og aluminium

Toscana havebord i minimalistisk skandinavisk design med bordplade i bæredygtig indonesisk teak og stel i pulverlakeret aluminium. Med sin længde på 197 og bredde på 90 cm er havebordet særligt egnet til større sammenkoster ude i haven med op til 8 havestole omkring bordet. Havebordene i Toscana-serien har den store fordel, at alle bordene har samme bredde og derfor kan stå i forlængelse af hinanden, når der er mange til bords. Vil du hellere have et bord-og-bænk-sæt end en masse stole, så er der i Toscana-serien også havebænke. Havebænken med en længde på 175 cm. er designet, så den kan skubbes ind under det store havebord på 197 cm..Benene på både Toscana bordene og på Toscana havebænkene kan afmonteres med blot to skruer i hvert hjørne. Så det nemt at opbevare indendørs vinteren over.Toscana havebordet er let at vedligeholde
Kun få træsorter er velegnede til udendørs brug, og her kommer teaktræ ind på en førsteplads. Teaktræ bliver selvfølgelig også snavset og påvirket af sol og regn over tid. Især Toscana bordene er dog lette at vedligeholde pga. deres regulære design i bordpladen.Du kan vælge at mætte overfladen med en grød af sæbespåner og tørre efter. Dermed modvirker du i høj grad pletter og skjolder. Du kan selvfølgelig også vælge at oliere dit havebord med teaktræsolie. Begge fremgangsmåder modvirker dog ikke patinering. Vejr og vind vil altid påvirke overfladen på teaktræet. Du kan læse meget mere om vedligeholdelse og behandling af havemøbler med teak her

+ Læs mere

* Påkrævede felter

6.499,00 kr

Toscana havebord i minimalistisk skandinavisk design med bordplade i bæredygtig indonesisk teak og stel i pulverlakeret aluminium. Med sin længde på 197 og bredde på 90 cm er havebordet særligt egnet til større sammenkoster ude i haven med op til 8 havestole omkring bordet. 

Havebordene i Toscana-serien har den store fordel, at alle bordene har samme bredde og derfor kan stå i forlængelse af hinanden, når der er mange til bords. 

Vil du hellere have et bord-og-bænk-sæt end en masse stole, så er der i Toscana-serien også havebænke. Havebænken med en længde på 175 cm. er designet, så den kan skubbes ind under det store havebord på 197 cm..

Benene på både Toscana bordene og på Toscana havebænkene kan afmonteres med blot to skruer i hvert hjørne. Så det nemt at opbevare indendørs vinteren over.

Toscana havebordet er let at vedligeholde
Kun få træsorter er velegnede til udendørs brug, og her kommer teaktræ ind på en førsteplads. Teaktræ bliver selvfølgelig også snavset og påvirket af sol og regn over tid. Især Toscana bordene er dog lette at vedligeholde pga. deres regulære design i bordpladen.

Du kan vælge at mætte overfladen med en grød af sæbespåner og tørre efter. Dermed modvirker du i høj grad pletter og skjolder. Du kan selvfølgelig også vælge at oliere dit havebord med teaktræsolie. Begge fremgangsmåder modvirker dog ikke patinering. Vejr og vind vil altid påvirke overfladen på teaktræet. Du kan læse meget mere om vedligeholdelse og behandling af havemøbler med teak her

Størrelse

Andre har også købt

loader