Toscana havebord L132 x B90 cm.

Toscana havebord L132 x B90 cm.

print
Teak og aluminium

Smukt og praktisk Toscana havebord med stor bordplade i bæredygtig indonesisk teak og stel i aluminum. Bordet har en længde på 132 cm og en bredde på 90 cm. Toscana havebordet er populært, som havemøbelsæt med Toscana havebænk - eller med 4 havestoleStørrelsen passer også godt sammen med Toscana havebænken på L109. Bænkene kan skubbes inde under bordet, så du har et lækkert bord-og-bænke-sæt. Toscana-bordenes helt store fordel er, at de alle har samme bredde, så de kan stilles i forlængelse af hinanden, når der er mange til bords - både på terrassen eller til jul. Er der ujævnheder på terrassen kan du ligeledes indstille hvert enkelt bordben vha. stilleskruer.Hvis du vil opbevare dit Toscana bord indendørs i efteråret og vinteren, behøver du kun at afmontere benene. Kun få træsorter er velegnede til udendørs brug, og her kommer teaktræ ind på en førsteplads. Teaktræ bliver selvfølgelig også snavset og påvirket af sol og regn over tid. Især Toscana havebordene er dog lette at vedligeholde pga. deres design i bordpladen. I foråret og sommeren kan du med fordel bruge et møbelovertræk til at skåne dine havemøbler bedst muligt. Vi anbefaler dog altid, at du går møblerne igennem et par gange om året.Du kan læse meget mere om vedligeholdelse af havemøbler med teak her


 

+ Læs mere

* Påkrævede felter

Pris: 4.499,00 kr

Special Price 3.599,00 kr

Smukt og praktisk Toscana havebord med stor bordplade i bæredygtig indonesisk teak og stel i aluminum. Bordet har en længde på 132 cm og en bredde på 90 cm. Toscana havebordet er populært, som havemøbelsæt med Toscana havebænk - eller med 4 havestole

Størrelsen passer også godt sammen med Toscana havebænken på L109. Bænkene kan skubbes inde under bordet, så du har et lækkert bord-og-bænke-sæt. Toscana-bordenes helt store fordel er, at de alle har samme bredde, så de kan stilles i forlængelse af hinanden, når der er mange til bords - både på terrassen eller til jul. 

Er der ujævnheder på terrassen kan du ligeledes indstille hvert enkelt bordben vha. stilleskruer.

Hvis du vil opbevare dit Toscana bord indendørs i efteråret og vinteren, behøver du kun at afmontere benene. Kun få træsorter er velegnede til udendørs brug, og her kommer teaktræ ind på en førsteplads. Teaktræ bliver selvfølgelig også snavset og påvirket af sol og regn over tid. Især Toscana havebordene er dog lette at vedligeholde pga. deres design i bordpladen. 

I foråret og sommeren kan du med fordel bruge et møbelovertræk til at skåne dine havemøbler bedst muligt. Vi anbefaler dog altid, at du går møblerne igennem et par gange om året.

Du kan læse meget mere om vedligeholdelse af havemøbler med teak her

 

Størrelse

Andre har også købt

loader