Benløst havebord giver plads til flere

Magnolia-havebordet fra danske Mandalay opleves nærmest som benløst - et praktisk design med kun tre ben løser problemet med bordben, der er i vejen. Og det giver plads til hele fem havestole omkring bordet.

 

Med det runde og "benløse" Magnolia-havebord har den danske havemøbelproducent Mandalay lanceret et flot alternativ til sit populære Marguerit-havebord. Bordet har et praktisk design med kun tre ben, som løser problemet med bordben, der er i vejen.
 

Det giver plads til hele fem havestole, uden at nogen skal sidde ubekvemt og halvvejs med siden til for at undgå bordben - benene er samlet på midten under bordet.

 

VELKOMMEN TIL 70'ERNE

Designet er inspireret af 70’ernes havemøbler, og modellen kom til som supplement til Mandalays Verona-havestol. Veronas snoreflet bringer tankerne tilbage til datidens ”tørresnorstol,” der fandtes i mange danske haver og sommerhuse. Magnolia og Verona skiller sig ud fra mængden - samtidig med at de er så tidløse, at de falder naturligt ind i omgivelserne.

 

Skal designet have et mere stramt udtryk, så er Elba-havestolen et godt alternativ til Verona-havestolen. Både Elba og Verona kan stables, ligesom de flettede sæder er vejrbestandige og UV-behandlet, så de passer til det danske klima. Det lette og elegante design gør Verona og Elba-havestolene til et oplagt valg, både til den lille altan og den store terrasse.

ROMANTISK DESIGN

Ønsker man at fastholde Marguerit-seriens romantiske design, vil Magnolia-bordets teaktræ og stelfarver bygge bro mellem de to modellers design og give dem et naturligt look i haven.
 

Magnolia-havebordet er 110 cm i diameter, og bordpladen er i bæredygtig teaktræ, som er i tråd med Mandalays fokus på bæredygtighed og genplantning af træer. Stellet er i pulverlakeret aluminium og fås i enten hvid eller antracit.

25 ÅR MED SOL I HAVEN

Den danske havemøbelproducent Mandalay fejrer i år 25-års jubilæum og  inviterer indenfor i sine showrooms i Herlev, Aarhus og Odense, hvor man kan se alle årets nyheder og prøve havemøblerne - så er man klar til at rykke ud på terrassen eller altanen, når forårets første varmende solstråler melder deres ankomst.

Jubilæet kulminerer midt i maj, hvor Mandalay officielt holder fødselsdag. Læs mere på mandalay.dk eller få yderligere oplysninger på tlf. 44 94 16 42.

 

 

DOWNLOAD PRESSEPAKKE HER

 

 

PRESSEKONTAKT: 

Christian Møller
chm@mandalay.dk 
4494 1642

 

(offentliggjort 2020)