Om Mandalay

Vores fornemste opgave hos Mandalay

Hos Mandalay ønsker vi at hjælpe folk med at skabe dejlige haver, som de ønsker det, med brug af de danskdesignede, tidssvarende kvalitetshavemøbler, vi forhandler.

Det er vores fornemste opgave at kunne give vores kunder muligheden for trygt at kunne skabe en skøn og hyggelig have med Mandalay havemøbler! 


Vi vil give dem muligheden for at indrette en have, hvor de kan vælge at slappe af og lade op, når behovet er til det – eller kan lege, hygge eller feste med familie og venner, når de ønsker det.

 

Det er os med Margueritten

Den velkendte Marguerit-havemøbelserie er efterhånden blevet synonym med Mandalay havemøbler. Serien blev skabt i 1950'erne hos designer Ankjær Andreasen, og vi re-designede den for over 15 år siden. I dag hedder Marguerit-møblerne i folkemunde ofte Mandalay havemøbler. 

 

Marguerit-havemøblerne har gennem årene fået flere modeller med haveborde i flere størrelser, tilhørende havebænke og ikke mindst de altid populære Marguerit børnemøbler.

Mandalay havemøblerne er danskernes foretrukne "kolonihave-darling" med deres klassiske retro-look. Desuden er møblerne blevet så populære over årene, at de har været anvendt i TV-programmer, dramaserier og film. Flere af vores virksomhedskunder vælger også serien af Mandalay havemøbler med margueritten til deres udearealer.

Vejrbestandige Mandalay havemøbler

Hensynet til den gode kvalitet er afgørende for vores valg af materialer. Vi går dog aldrig på kompromis med komfort og det enkle lette design. Mandalay havemøbler skal være lette at flytte rundt på og kombinere, ligesom de skal være nemme at opbevare og vedligeholde.

Til alle vores Mandalay havemøbler er der anvendt materialer af bedste kvalitet. Således er alle Mandalay havemøbler lavet i vejrbestandige materialer, som er beregnet til at tåle det omskiftelige danske vejr året rundt.  

Vi får noget af verdens bedste teaktræ fra plantager i Indonesien, hvor vi også får produceret vores teakmøbler. Fletmøblerne er lavet af den slidstærke og bløde to-komponente fibersnor SunLoom. Og til vores laminatmøbler anvender vi en særlig højtryks kompaktlaminat, der er beregnet til udendørs brug.

Klik her og læs mere om vores materialer