Vores materialer

SunLoom fiberflet

Til alle havestole med flet benytter vi den eksklusive, vedligeholdelsesfrie SunLoom fibersnor med en UV-behandlet overflade og en kerne af polyestertråde. Disse havemøbel-materialer giver et slidstærkt og samtidig blødt flet, der ikke falmer eller knækker, og som aldrig bliver slap.

 

I mere end 10 år har vi anvendt SunLoom-fibersnoren til vores Siena-stole. Og i de år har vi aldrig haft reklamationer på beskadiget, knækket eller falmet flet

Læs mere om rengøring af havemøbler i SunLoom flet her

 

Teaktræ

Teaktræ hører til blandt markedets bedste havemøbel-materialer, hvad angår trækvalitet og forarbejdning. Hos Mandalay har vi flere serier af havemøbler, der består af teaktræ. Vi anvender kun den bedste teak, og der er kælet for alle detaljer i vores valg af havemøbler materialer. Designet er tidløst, og havebænke og stole har ergonomiske rygge og sæder, så de er rare at sidde på – også i længere tid ad gangen.

Også Mandalays populære retroserie Marguerit, der er designet i teaktræ med stel i aluminium, er af samme høje standard. Både hvad angår havemøbler materialernes kvalitet, komfort og ”brugervenlighed”, når det gælder rengøring og vedligehold.

Læs mere om vedligeholdelse af teak her

 

Højtryks kompaktlaminat - HPL

Højtryks kompaktlaminat er et kvalitetsprodukt, som er yderst velegnet som havemøbel-materiale. Laminatet er UV-behandlet, meget stærkt og 100 % formstabilt, hvortil der kommer en flot overfladestruktur. Alt dette er egenskaber, som gør det optimalt til bordplader på haveborde.

Vi anvender højtryks kompaktlaminat til vores nye Elba haveborde. Kompaktlaminat er ikke gennemfarvet og kan i særlige tilfælde ridse i overfladen.

Kompaktlaminat er blandt de havemøbler materialer, der ikke kræver særlig vedligeholdelse. Kommer der fedtpletter på overfladen, kan det vaskes af med en fugtig klud opvredet i fortyndet glasrens.

Læs mere om rengøring af kompaktlaminat her