SunLoom fiberflet

RENGØRING AF FLET-HAVEMØBLER: SUNLOOM FLET

Til alle havestole med flet benytter vi vejrbestandig flet - enten den eksklusive og vejrbestandige SunLoom fibersnor eller Textilene flet. SunLoom har en UV-behandlet overflade og en kerne af polyestertråde. Det giver et både slidstærkt og samtidig blødt flet, der ikke falmer, ikke knækker og aldrig bliver slap. Desuden er det ikke nødvendigt med særlig vedligeholdelse af flet havemøbler med SunLoom-flet - kun let rengøring.

 

Der er meget stor kvalitetsforskel på fletmøbler. Møbler med flet i den to-komponente fibersnor, SunLoom, som Mandalay bruger, betragtes som en af markedets bedste. den holder sin fasthed og farve år efter år. Billigt flet kan efter nogen tid blive slap, og solen kan blege og nedbryde plasten, som til sidst vil knække. Du finder bl.a. SunLoom fiberflet på vores mest populære havestole med flet - Siena, Ravello og Verona

 

FLET HAVEMØBLER OG VEDLIGEHOLDELSE

SunLoom-flet havemøbler kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Hvis flettet bliver snavset, så kan du vælge rengøring af flet havemøbler med en mild sæbeopløsning og en blød børste. Efterskyl altid med rent vand.

Vær opmærksom på ikke at benytte slibende, ætsende eller blegende rengøringsmidler til rengøring af flet havemøbler.

Vi anbefaler. altid, at pletter (f.eks. fugleklatter) vaskes af hurtigst muligt, da disse kan indeholde stoffer, der kan påvirke flettens indfarvning.