Persondatapolitik

Persondatapolitik

Når du afgiver en ordre på mandalay.dk registrerer vi dit telefonnummer, navn, adresse, postnummer, by og e-mailadresse. Du har ligeledes mulighed for at oprette dig som kunde, når du handler og registrere personlige oplysninger relevant for din ordre. Personoplysningerne registreres hos Mandalay a/s og op- bevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Har du haft reklamationer siden dit køb opbevarer vi oplysninger om din ordre og behandlingen af reklamationen indtil den nye reklamationsret er udløbet.

 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

 

Når du udfylder formularen, accepterer du at blive kontaktet af os for at aftale konkret tidspunkt for online mødet. Se vores persondatapolitik her

 

Virksomhederne er:

  • Brinch & Partners (Revisor)

  • ePay (Transaktionsdata om din ordre - ingen persono-

    plysninger)

  • Teller / Nets (Krypterede transaktionsdata Mandalay ikke

    har adgang til)

  • Trustpilot (eventuelle bedømmelser du har lavet)

  • Smartweb (hoster shoppen og registrerer din / dine ordrer samt relevante oplysninger)
  • Techno-Design (mailkorrespondance med Mandalay)

  • Mailchimp (nyhedsbreve - kan altid afmeldes)

  • helloRetail (din trafik på mandalay.dk til brug for produktvisninger og -anbefalinger på hjemmesiden)

  • Google Analytics (opsamling af kundeadfærd på websitet (disse er ikke af personlig karakter))

  • Cubit Medialine ApS (webudvikler - dataadgang)

  •  

    ProRoom (databehandler - indsamler data ifbm. registreringen i showroom vejle. Data slettes efter 2 år)

Vi registrerer og videregiver til speditøren de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Disse være sig: navn, adresse, telefonnummer og email samt oplysninger om ordrens indhold og evt. kommentarer, der måtte være angivet i forbindelse med ordren.

 

Vi anvender flere speditører:

  • Esbjerg Transport til større forsendelser i Danmark

  • GLS til mindre forsendelser i Danmark og udlandet

  • DSV til større forsendelser til udlandet

  • andre kan anvendes om nødvendigt (fx 3x34)

     

Dine betalingskortdata videresendes krypteret til Nets/Teller via ePay, således at kun Nets/Teller har adgang til dem. Ved ordreafgivelse tillader du også, at Mandalay registrerer dine oplysninger til brug for ordrebehandling og bogføring. Mandalay forpligter sig til ikke at videregive disse oplysninger til tredjemand eller anvende oplysningerne i markedsføringsøjemed uden forudgående accept fra dig.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på mandalay.dk er: administrerende direktør Jakob Risvig Skov.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at

få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@mandalay.dk

 

Kontaktformularer:

Har du udfyldt og indsendt en besked til os via en af vores kontaktformularer, opbevarer vi dine oplysninger så længe det er nødvendigt. Derefter slettes de. Oplysninger indsendt i forbindelse med evt. online mødebooking slettes så snart disse ikke længere er relevante. 

 

Bemærk venligst, at oplysninger indsendt i forbindelse med en reklamation opbevares så længe reklamationsperioden kører - 2 år.

 

Nyhedsbreve:

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, har vi registreret din email-adresse og evt. fornavn og efternavn. Vi anvender Mailchimp og heyLoyalty til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp og heyLoayalty registrerer desuden hvilke nyhedsbreve du har åbnet, klik, hvilken region din mailadresse er synlig i (fx. 25. km fra Aarhus), samt hvilken browser du anvender, emailklient og sprog.

 

Vi sender ca. 6 - 8 nyhedsbreve om måneden med informationer, guides, tilbud eller konkurrencer. Har du i forbindelse med et besøg i vores Vejle-showroom - via Village Bolig & Bad - og har du tilmeldt dig nyheder fra Mandalay, så opretter vi din mail i vores mailprogram. Du modtager herfter en mail, hvor du bedes bekræfte dit ønske om tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på dette link “AFMELD” i de nyhedsbrevet du har modtaget.

 

Du er også velkommen til at kontakte os på kontakt@mandalay.dk eller på telefon 4494 1642.

 

Cookies:

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

 

På mandalay.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig (fx at du ikke behøver at udfylde din adresse osv. hver gang du lægger en vare i kurven).

 

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde:

I Safari 11.X slettes cookies under menuen ”Safari” -> ”Ryd historik” -> ”Ryd al historik”

i Chrome 66.X slettes cookies under menuen “Chrome” -> “Slet browserdata” -> “Ryd Data”

i Firefox 59.X slettes cookies under menuen “Historik” - > “Ryd senste historik” -> “Ryd nu”

 

Logstatistik:

Logstatistik bruges på mandalay.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Statistikken anvendes udelukkende til optimering af websitet og dets funktionaliteter.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du afgive dine personlige oplysninger til brug for levering og hurtig sagsbehandling. Denne registrering foregår udelukkende i forbindelse med køb. Vi registrerer: navn, adresse, postnummer, telefonnummer og emailadresse. Personoplysningerne registreres hos Mandalay a/s og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Personoplysningerne registreres hos Mandalay a/s og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige er administrerende direktør, Jakob Risvig Skov.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmiterer ikke kundeoplysninger krypteret. Kun kortdata afsendes krypteret i den forstand at kun Teller/Nets samt ePay kan aflæse dine kortdata.

 

Oplysninger afgivet til mandalay.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen særligt personfølsomme oplysninger som politisk, religiøs eller seksuel observans.

 

Som registreret hos Mandalay a/s, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvil- ke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Mandalay a/s via e-mail: kontakt@mandalay.dk