Højtryks kompaktlaminat - HPL

Rengøring af kompaktlaminat

RENGØRING AF LAMINAT HAVEMØBLER

Højtryks kompaktlaminat er fuldstændig formstabilt, farvebestandigt og upåvirkelig over for temperatursvingninger og skiftende vejrlig, og derfor særligt velegnet til blandt andet haveborde og havestole. Overfladen er særdeles robust, dog kan skarpe redskaber ridse, og bordpladen tåler ikke, at man placerer meget varme genstande, som gryder, pander og fyrfadlys, direkte på bordpladen. Desuden behøver du med vores havemøbler ikke at tænke på vedligeholdelse af dine laminat havemøbler. 

MINIMALT BEHOV FOR RENGØRING AF LAMINAT HAVEMØBLER

Vedligeholdelse af laminat havemøbler  er ofte ikke nødvendigt, og de lukkede overflader gør, at snavs ikke hænger ved. Derfor er behovet for rengøring af laminat havemøbler minimalt. En snavset bordplade kan aftørres med et almindeligt rengøringsmiddel til vinduer opløst i varmt vand, skylles efter med vand og eftertørres med en tør klud for at undgå striber.

 

Undgå dette ved rengøring af laminat havemøbler

Slibende (skurepulver) og ætsende rengøringsmidler må ikke anvendes, da det kan skade havemøblerne.

Overfladen er særdeles robust. Dog kan skarpe redskaber ridse. For en optimal laminat havemøbel vedligeholdelse fraråder vi desuden, at du placerer meget varme genstande som gryder, pander og fyrfadslys direkte på bordpladen.