Danske havemøbler får solen til at skinne

Havemøbler fra Mandalay har i 25 år været indbegrebet af dansk sol og sommer.

 

I de gode, gamle dage, da farfar var ung, skinnede solen hele sommeren. Eller rettere: Det bilder vi os selv ind, for i virkeligheden har vi de sidste hundrede år aldrig haft så mange solskinstimer som de seneste 25 år - omkring 100-200 flere timer. Om året!

 

Det er da også noget, de kan mærke hos den danske havemøbelproducent Mandalay, der i år kan fejre 25-års jubilæum. Her tør man dog ikke tage æren for de solrige somre, men man glæder sig over, at solen helt bogstaveligt skinner på virksomhedens produkter.

 

JUBILÆUMSNYHEDER

Mandalay markerer sit jubilæum ved at præsentere en række nyheder i den elegante og romantiske Marguerit-serie, der er blandt firmaets mest populære havemøbler.

 

Marguerit-bordet - på 120 cm i diameter - kommer således med fire tilhørende Marguerit-stole, hvor stel og ben er holdt i en mat olivengrøn farve med en eksklusiv udstråling. Serien er kun fremstillet i et begrænset antal.

 

Nyhederne omfatter også en Marguerit-havebænk med plads til tre personer og en magelig lounge-stol - en rigtig dase-nyhed - og en tilhørende fodskammel. Alt sammen i et ergonomisk design, hvor komfort og nydelse er i særklasse, og som samtidig gør det nemt at komme op af møblerne.

BÆREDYGTIGHED OG KVALITET I DETALJEN

Marguerit-serien er en nyfortolkning af de klassiske havemøbler, som i generationer har stået i danske haver. Serien er redesignet af Mogens Tolling, der grundlagde Mandalay for 25 år siden sammen med sin hustru.

 

Møblerne er kendetegnet ved at være fremstillet af aluminium med svejsede samlinger og en slagfast pulverlakering, mens træet er bæredygtig teak. Det kræsne materialevalg og de håndværksmæssige teknikker sikrer en høj kvalitet, der tåler det danske klima - også når solen ikke skinner.

 

 

"Bæredygtighed og genplantning er vigtigt, når vi producerer vores møbler. Derfor samarbejder vi også med non-profit organisationen Trees4Trees om systematisk genplantning af træer i samarbejde med lokalbefolkningen", fortæller direktør Jakob Risvig Skov fra Mandalay.

 

Han fortsætter: "Ud over den indonesiske stats egen genplantning, så genplanter vi et ekstra træ for hver kubikmeter, vores leverandører fælder til Mandalays møbler. Hver gang vi sælger et møbelsæt med teak, modtager kunden et unikt certifikat, hvor man på organisationens hjemmeside, trees4trees.org, kan finde præcis den placering, hvor ens træ er plantet og hos hvilken bonde."

FEJRES I HELE LANDET

Mandalay inviterer indenfor i sine showrooms i Herlev, Aarhus og Odense, hvor man kan se alle årets nyheder og prøve havemøblerne - så er man klar til at rykke ud på terrassen eller altanen, når forårets første varmende solstråler melder deres ankomst.

 

Jubilæet kulminerer midt i maj, hvor Mandalay officielt holder fødselsdag. Læs mere på mandalay.dk eller få yderligere oplysninger på tlf. 44 94 16 42.

 

 

DOWNLOAD PRESSEPAKKE HER

 

 

PRESSEKONTAKT: 

Christian Møller
chm@mandalay.dk 
4494 1642

 

(offentliggjort 2020)