Haveklassiker overvinder krisen

På trods af den økonomiske krise er der fortsat varer, som forbrugerne ikke kan få nok af. Lige siden Mandalay introducerede sit redesign af Marguerit havemøblerne, er møblernes popularitet steget år for år.

En del af forklaringen må være, at det er lykkedes at få design, kvalitet og pris til at gå op i en højere enhed

Kunderne har brug for at dyrke de sorgløse somre dengang i 50’erne og 60’erne. Med sit romantiske design signalerer Marguerit, at det stadig er tilladt at drømme sig tilbage til dengang.

Det er også klart, at vi alle er blevet mere kvalitets- og prisbevidste. Mange vil ikke bare have plastikmøbler eller dårlige træmøbler, der går fra hinanden efter kort tid. Vi vil have materialer, der holder. På den måde rammer Marguerit den tidsånd, der er i dag, om at handle fornuftigt og ikke at ødsle med pengene.

Retromøbler, der er fulgt med tiden
Med sine bløde kurver i aluminium og teak sender Marguerit havemøblerne venlige tanker til solrige, glade somre i 50’erne og 60´erne og fremstår som autentiske retromøbler, der er fulgt med tiden.

For nogle år siden besluttede Mandalay at tage den gamle klassiker op, og vi gik i gang med at foretage et nænsomt redesign af bord og stol - derefter kom den to-personers bænk, og i 2011 introducerede vi et helt nyt cafébord.

Det er lykkedes os at foretage en fornyelse og samtidig fastholde møblernes autentiske udtryk og høje håndværksmæssige kvalitet. Materialevalget er eksklusivt. Bordplader, sæder og rygge er stadig i teak, men de tunge jernstel er blevet erstattet af de lette rustfri aluminiumstel, der er helt vedligeholdelsesfri. 
Resultatet er behagelige, stærke og praktiske møbler, som er lette at flytte rundt med og opbevare. Spisebordene kan foldes, stole og bænk kan stables og cafébordet kan skilles ad.

Marguerit spiseborde fås i 4 størrelser. To runde med en diameter på 110 og 120 cm og to bådformede borde hhv. med målene 90 x 144 cm og 83 x 83 cm. Cafébordet er 70 cm i diameter og 68 cm højt. Den to-personers bænk er 112 cm lang. Alle modellerne fås i stelfarverne hvid og antracit.


Klik og download pressepakke her
 

Pressekontakt:
Jakob Skov Risvig, Adm. dir.
jrs@mandalay.dk
4494 1642


 

(offentliggjort 2012)