Sorter faldende
Altanmøbler

Altanmøbler

Mandalay har et stort udvalg af forskellige møbler til altanen. Skal du bruge et par stole og et smalt bord? Eller måske en havebænk i altanens bredde? Uanset hvor meget eller lidt plads du har på altanen, så er det rart at kunne sidde derude og nyde solens varme, den friske luft og måske nogle blomster eller krydderurter, hvis du har grønne fingre.

Vores udvalg af altanmøbler har vi samlet nedenfor. Har du andet i tankerne som møbler til altanen? Så tag et kig på sortimentet af borde, stole, liggestole, bænke, opbevaringsbokse og de mange andre ting, som vi tilbyder til udelivet.

Små altanmøbler

Små altanmøbler er det rette valg til dig, der har begrænset plads på din altan. Du kan eksempelvis overveje altanmøbler, der kan foldes sammen, når de ikke er i brug. Vores Dian-foldestol er lavet i holdbart teaktræ, der indeholder naturlige olier.

Har du brug for altanmøbler med mulighed for at sidde ude og spise aftensmad med vennerne, så overvej et bord, der kan slås sammen, når du ikke bruger det. Borde har det med at fylde en del på altanen. Men omvendt er det svært at undvære, når du inviterer på grillfest eller får lyst til at rykke brunchen uden for i sommermånederne.

Marguerit altanmøbler i teaktræ tilbyder praktiske foldeborde, som du nemt kan slå sammen, når I er færdige med at spise. På den måde kan du skabe en spisestue på altanen og hurtigt pakke den væk igen, når den ikke er i brug. Det giver langt bedre udnyttelse af pladsen, end hvis du permanent skal have et stort bord stående.

Møbler til altan er praktiske, hvis de har flere funktioner. Som eksempelvis vores skamler, der fungerer som multifunktionelle altanmøbler. Du kan bruge skamlen som bord, som stol eller til at stille dine blomsterkrukker på. Får du gæster, kan du hurtigt bruge den som ekstra siddeplads.

Tilbud på altanmøbler

Er du på udkig efter altanmøbler til den bedste pris? Hos Mandalay får du solide møbler til altanen, der holder i årevis. Det kan hurtigt betale sig i stedet for at købe nye havemøbler hvert andet år.
loader