Sorter faldende
Haveborde

Haveborde

Havebordet er praktisk til afsætning, og når I mødes og spiser udenfor i de lune sommermåneder. Her på siden finder du vores udvalg af haveborde, der er holdbare, æstetisk flotte og anvendelige til hverdag og fest.

Tag et kig blandt de smukke og brugbare haveborde og find din favorit, som du kan bestille online med direkte levering. Kigger du efter et billigt havebord, så læs videre nedenfor.

Billigt havebord

Mandalay fører havemøbler i forskellige prisklasser, så du både kan finde et billigt havebord og møbler til haven i en mere eksklusiv prisklasse. Hvis du er på udkig efter et billigt havebord, som du kan bruge ved siden af liggestolen, så er vores lave Toscana bord værd at overveje. Det har en bordplade i varmt og flot teaktræ, mens bordbenene er i aluminium.

Bordet fås også i en højde, der egner sig godt som havebord til middagsselskaber for to eller flere personer ude i haven eller på altanen. Benene kan i øvrigt tages af vores Toscana haveborde, hvilket gør dem lettere at stille væk om vinteren. Bor du i en lille lejlighed, eller har du bare generelt ikke så meget ekstra plads, så tåler de fleste af vores haveborde sagtens at stå ude både sommer og vinter.

Haveborde i teak, laminat eller aluminium?

Kigger du på haveborde i teaktræ med et naturligt look? Eller foretrækker du haveborde med laminat eller aluminium, som holder ekstra godt og har et moderne look? Måske kan du lide haveborde, der mikser materialerne og har aluminiumsben sat sammen med træ på bordpladen? Uanset dine præferencer så har vi hos Mandalay et stort udvalg af lækre haveborde, der holder i årevis.

Se de mange haveborde her på siden og bestil dine havemøbler online med leveringen inden for få hverdage.

Billigt havebord uden behov for vedligehold

Hos Mandalay fører vi måske ikke markedets allerbilligste haveborde. Men et billigt havebord i dårlig kvalitet kan hurtigt blive et dyrt indkøb, hvis bordet kun holder én sæson. Så kan vi bedre anbefale dig at købe haveborde i ordentlig kvalitet.

Vi forhandler haveborde, som kan holde i en livstid, hvis de bliver vedligeholdt godt. Hvis du renser havebordet og giver træt olie, når det trænger, så behøver du ikke kigge på nye haveborde de næste mange år. På den måde bliver et bord købt hos Mandalay til et billigt havebord, når man kigger på investeringen på den lange bane.
loader