Sorter faldende
Havestole

Havestole

Når du vælger en havestol til din altan eller din have, behøver du ikke at skulle vælge mellem enten æstetik eller en praktisk løsning. Mandalay fører et stort udvalg af dyrere og billige havestole, der alle er kendetegnet ved, at de kombinerer flot design med solide og holdbare materialer. 

Klassisk, romantisk, moderne eller med et tvist? En stol du kan sidde i med en bog og en god kop kaffe? Eller en liggestol, som du kan flyde i og måske få lidt sol på benene? Vi har sandsynligvis den havestol, der passer til din smag og dit behov – til kolonihaven, sommerhuset, gårdhaven eller på den lille altan. 

Uanset om du er på udkig efter robuste havestole i plast eller en smuk stol i træk, der er let at klappe sammen og stille væk i vinterhalvåret, så har vi en masse forskellige løsninger. Vores stole imødekommer både ønsker om praktiske løsninger til børnefamilier ved det store spisebord i haven og topkomfortable løsni

Billige havestole

Mandalay forhandler havestole i alle prisklasser. En havestol i polypropylen er især et oplagt valg, hvis du er på udkig efter billige havestole. Se eksempelvis vores Oda havestol, der er stabelbar og slet ikke kræver nogen vedligeholdelse for at stå flot som ny år efter år. Derudover har vi en stol som vores Valencia havestol, som er en robust, stabelbar havestol skabt i et klassisk design, der bringer dagligstuens tidløse æstetik ud i det fri.

Er du til et mere rundt og hyggeligt look, har vi vores Sevilla havestol, der kombinerer kraftig polypropylen med glasfiber. Vores polypropylen-stole er sikret mod vind, vejr og sol, og deres UV-beskyttelse gør, at de holder sig smukke, selv gennem sommerens mest bagende solskinsdage.

Hvis du leder efter billige havestole i træ, så er det oplagt at tage et kig på vores Turin havestol i teak. Stolen har et klassisk design i smukt, forarbejdet teak af højeste kvalitet og er produceret af det anerkendte svenske firma Brafab, som har over 90 års erfaring i branchen. Stolen fås desuden med armlæn, og den er let at folde sammen og stille væk, når sommeren går på hæld.

Havestole uden behov for vedligehold

Uanset om du køber havestol i træ, aluminium, flet eller polypropylen hos Mandalay, så får du en stol, som du stort set ikke behøver at vedligeholde. En stol som vores Granada skalstol behøver praktisk talt ingen vedligeholdelse, og den passer både til indendørs og udendørs brug. Selv hvis du virkelig vil forkæle dig selv med en smuk York havestol i bæredygtigt indonesisk teak med ergonomisk sæde og ryg, behøver du blot give den lidt olie, før den er klar til en sæson udendørs.

Generelt får en havestol i teaktræ en grålig tone af at stå ude i sollys år efter år. Det er ikke noget, der mindsker stolens holdbarhed, men du kan vælge at slibe den let og give din havestol olie, hvis du foretrækker den oprindelige farve. Du kan altså sagtens vælge ikke at vedligeholde dine havemøbler og stadig have en havestol, der står flot og robust. 

Billigere havestole i aluminium, flet eller UV-beskyttet polypropylen tåler solens lys uden at falme. Så de skal bare tørres over med en klud indimellem, hvis du synes, at de er blevet lidt beskidte af at stå ude dag efter dag. Her på vores hjemmeside kan du finde et godt tilbud på havestole i lige præcis det materiale og den stil, der får din terrasse eller altan til at tage sig optimalt ud i det gode vejr.

Havestol i træ eller aluminium?

Valget mellem en havestol i træ eller aluminium er især op til den enkeltes smag i indretning. Mange kan bedst lide deres havestol i solidt træ, der måske giver en mere romantisk og organisk stil på terrassen. Går du efter billigere havestole, der stadig har et flot design, så er havestolen i aluminium eller det prisvenlige polypropylen et oplagt valg. 

Derudover fører vi vores populære italienske serie, hvor havestole i flet møder stabelbarhed, komfort og skøn æstetik. En havestol som Siena-stolen har slidstærkt SunLoom fiberflet, som kombinerer blødhed med stor råstyrke, der gør, at stolen holder sig flot gennem den ene sommer efter den anden. Stolene fås både med armlæn i teak og i aluminium.

Tag et kig på udvalget af stole her på siden og vælg den havestol, der passer til dit havebord og dit behov for komfort og gode siddepladser til dig og dine gæster. Uanset hvad du beslutter dig for, kan du være sikker på at få smukke møbler i den allerbedste kvalitet. Vores materialer er specielt godt egnede til det omskiftelige danske vejr, så dine Mandalay-havestole holder sig i topstand, både gennem regnefulde dage og bagende solskinsuger.

loader