Farve:

Sorter faldende
Havestole

Havestole

Når du vælger havestol, behøver du ikke at skulle vælge mellem æstetik eller en praktisk løsning. Mandalay fører et stort udvalg af dyrere og billige havestole, der alle kombinerer flot design med solide og holdbare materialer.

Klassisk, romantisk, moderne eller med et tvist? En stol du kan sidde i med en bog og en god kap kaffe? Eller en liggestol, som du kan flyde i og måske få lidt sol på benene? Vi har sandsynligvis den havestol, der passer til din smag og dit behov – til kolonihaven, sommerhuset, gårdhaven eller på den lille altan.

Billige havestole

Mandalay forhandler havestole i alle prisklasser. En havestol i polypropylen er især et oplagt valg, hvis du er på udkig efter billige havestole. Se eksempelvis vores Oda havestol, der er stabelbar og slet ikke kræver nogen vedligeholdelse for at stå flot som ny år efter år.

Du kan også altid tage et kig på vores aktuelle udvalg af billige havestole på udsalg. Måske er der netop nu lige den havestol på tilbud, som passer til din stil.

Havestole uden behov for vedligehold

Uanset om du køber havestol i træ, aluminium, flet eller polypropylen hos Mandalay, så får du en stol, som du stort set ikke behøver at vedligeholde.
En havestol i teaktræ får en grålig tone af at stå ude i sollys år efter år. Det er ikke noget, der mindsker holdbarheden, men du kan vælge at slibe den let og give din havestol olie, hvis du foretrækker den oprindelige farve. Du kan altså sagtens vælge ikke at vedligeholde dine havemøbler og stadig have en havestol, der står flot og robust.

Billigere havestole i aluminium, flet eller UV-beskyttet polypropylen tåler solens lys uden at falme. Så de skal bare tørres over med en klud ind imellem, hvis du synes, at de er blevet lidt beskidte af at stå ude dag efter dag.

Havestol i træ eller aluminium?

Valget mellem en havestol i træ eller aluminium er især op til den enkeltes smag i indretning. Mange kan bedst lide deres havestol i solidt træ, der måske giver en mere romantisk og organisk stil på terrassen. Går du efter billigere havestole, der stadig har et flot design, så er havestolen i aluminium eller det prisvenlige polypropylen et oplagt valg.

Tag et kig på udvalget af stole her på siden og vælg den havestol, der passer til dit havebord og dit behov for komfort og gode siddepladser til dig og dine gæster.

loader