Havemøbler til børn er IN

Legekøkkener og miniature barnevogne har i årtier været et hit hos børnene. I år kommer der en helt ny mini-udgave fra de voksnes verden. Det er de populære Marguerit havemøbler, som nu fås i børnehøjde.

Børn elsker at kopiere de voksne - de vil også være med, når far og mor hygger i haven. Det danske havemøbelfirma Mandalay har oplevet så stor efterspørgsel på deres børnemøbler, at de i år relancerer havemøbler til de helt små, Marguerit Kids. Møblerne er en miniature-udgave af Mandalays populære Marguerit havemøbler, som stammer helt tilbage fra 50’erne.

Ligesom Marguerit til de voksne er Marguerit Kids letvægtsmøbler i massiv teak og pulverlakeret aluminium. Der er tænkt på komfort og kvalitet i materialer og udførelse, og selv om have-møblerne er små, er de solide og stærke, og de tåler at blive leget med.

Om Marguerit serien:

De originale Margueritmøbler til haven fra 50’erne er tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. Møblerne var utroligt populære i 50’erne og 60’erne, men forsvandt igen i 70’erne. I 2003 tog møbeldesigner Mogens Tolling møbelklassikeren op til revision og designede en nutidig udgave af Marguerit og har siden udvidet serien med havebænk, cafébord og spiseborde. Højden og siddekomforten blev ændret, og de tunge malede jernstel blev erstattet af det lette, pulverlakerede aluminium, men Marguerit-blomsten i massiv Burmateak er der ikke ændret på.


Klik og download pressepakke her
 

Pressekontakt:
Jakob Skov Risvig, Adm. dir.
jrs@mandalay.dk
4494 1642


 

(offentliggjort 2013)