Kundeservice

Velkommen til vores kundeservice. 

 

MIDLERTIDIGE FORANSTALTNINGER I FORBINDELSE MED CORONA-VIRUS

Vi følger selvfølgelig også myndighedernes udmeldinger i den usædvanlige tid vi alle står i. Derfor har vi også hos Mandalay valgt at igangsætte forskellige tiltag af hensyn til din og vores personales sikkerhed og sundhed. 

 

Vi ønsker heller ikke at gå i stå, og vi glæder os til at hjælpe jer til at mødes omkring havebordet og nyde sommeren på terrassen og altanen. Men lige nu forsøger vi at gøre det hele lidt nemmere for dig:

 

SHOWROOMS I HERLEV & AARHUS ÅBNER GRADVIST

Vores showrooms i Herlev og Aarhus åbner gradvist fra lørdag. 4. april og fremefter fra kl. 10:00 - 14:00. Der er adgang til vores showrooms for højst 3 kunder ad gangen. I begge showrooms er der flere steder adgang til håndsprit. mandalay.dk holder åbent 24 timer i døgnet

 

FRI FRAGT PÅ ALLE ONLINE ORDRER

For at du stadig kan få nye havemøbler til den danske sommer, har vi valgt at yde fri fragt på alle online ordrer uanset ordrestørrelse. Servicen gælder indtil videre frem til Påske 2020. Dette betyder også at vores showrooms er lukket for afhentning af ordrer. Den frie fragt gælder ved levering til fastland og brofaste øer i Danmark.

 

MØD OS ONLINE - BOOK EN ONLINE FREMVISNING

Vil du helst se dine møbler på afstand hjemmefra? Book en video-fremvisning via FaceTime, Facebook messenger eller WhatsApp! Book let din aftale HER - så kontakter vi dig og aftaler nærmere med dig.

 

Du kan også ringe til en af vores havemøbelkonsulenter og aftale en tid. Aarhus: Kirsa Rodrigues 40 30 51 10 eller Herlev: Helle Hvilsted 21 22 89 39

 

FORLÆNGET FORTRYDELSESRET

Vi ved det er vigtigt at se møblerne an i ro og mag - noget vores showrooms hjalp med. Derfor har vi valgt midlertidigt at udvide den sædvanlige 14 dages fortrydelsesret fra 2 uger til 4 uger frem til Påske. De almindelige køberetlige regler for fortrydelse og retur er stadig gældende – det er udelukkende perioden for fortrydelsesrettens længde der er ændret. Du kan læse mere om de generelle forhold omkring fortrydelsesret i vores standard handels- og leveringsbetingelser.

 

Du kan som altid vælge selv at stå for evt. retur, men vi hjælper dig gerne mod et mindre administrations- og fragtgebyr på hhv. 499,- for havemøbler og 99,- for øvrige varer. Skal vi hjælpe dig, så sidder vi klar på telefonerne - 44 94 16 42

 

Sidder du inde med et bestemt spørgsmål til din ordre eller vores havemøbler, så sidder vi parat til at svare på det. Er vi ikke ved telefonen, så er du velkommen til at sende os en mail på vores kontaktside her.

 

UDVIDET KUNDESERVICE - RING 44 94 16 42

Vi har udvidet vores kundeservice på telefonerne. Oplever du udfordringer med at placere din ordre på mandalay.dk, så sidder vi klar ved telefonerne alle ugens 7 dage

 

Telefontid:

Mandag - torsdag: 08:30 - 17.00
Fredag:  08:30 - 15:00

Lørdag - søndag: 10:00 - 14:00

 

 

Du kan også finde svar på det mest almindelige spørgsmål på vores "Ofte stillede spørgsmål"

 

 

 

Kontakt kundeservice:

Mandalay - Hovedkontor

Mads Clausens Vej 9

8600 Silkeborg

Email: kundeservice@mandalay.dk

Telefon: 44 94 16 42