Mandalay åbner nyt, stort showroom i Aarhus (2017)

Havemøbelfirmaet Mandalay, der er kendt for sine enkle, skandinaviske møbler i teaktræ, ikke mindst Marguerit-serien, flytter showroomet fra Aarhus C til et tre gange så stort showroom med tilhørende lager i Tilst, tæt ved motorvejen og med genboer som BoConcept og Idemøbler. Målet er i højere grad at kunne inspirere og servicere kunder i hele Øst- og Midtjylland – og ikke mindst, at man kan afhente sine varer i Aarhus.

 

Hvor Mandalay i Aarhus hidtil har haft 150 kvadratmeter at udstille på i centrum af byen, kommer havemøbelfirmaet nu til at tilbyde kunderne et tre gange så stort showroom – nemlig 450 kvadratmeter med inspiration til havelivets møbler. Det sker med flytningen fra Scandinavian Congress Center i det centrale Aarhus til Aarhus-forstaden Tilst, hvor der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen, og genboerne er bl.a. Idemøbler, BoConcept og Thorsen Møbler.

 

Det nye Aarhus-showroom, Rundbjergvej 11, Tilst, åbner for kunderne lørdag 18. marts kl. 10.00 med lidt godt til ganen og tilbud om 15 procents rabat på alle varer, når man køber i butikken

 

MERE MARKANT I MIDTJYLLAND OG ØSTJYLLAND

”Målet med flytningen er at gøre vores tilstedeværelse i Vestdanmark meget tydeligere, ikke bare i Aarhus. Samtidig vil vi gerne kunne inspirere og servicere vores kunder endnu bedre – bl.a. ved også at tilbyde vareudlevering i Aarhus”, siger administrerende direktør Anders Marschall-Mouritsen. ”Vores kunder vælger Mandalay pga. af vores service og især også kvaliteten. For at imødekomme det ønske yderligere, har vi valgt at samle Marguerit havemøblerne selv i Danmark og udvide reklamationsretten til 4 år på dem”, fortsætter Anders Marschall-Mouritsen.

 

Med de nye faciliteter og tilhørende lager får kunderne mulighed for at se og føle på hele Mandalays sortiment af havemøbler og accessories, ligesom de fremover kan få stort set alle nyindkøbte møbler med hjem med det samme. Tidligere skulle varerne fragtes fra Mandalays hovedkontor i Herlev.

 

Det bliver så godt for os, med et nyt og stort showroom. Når vi får vores eget, giver det os en helt anden synlighed over for kunderne. Med store udstillingsvinduer og meget mere plads at udstille på kan vi også inspirere kunderne på helt nye måder”, siger Kirsa Rodrigues, ansvarlig for Mandalay i Aarhus.

 

Den ekstra plads betyder, at Mandalay fremover også kan præsentere en helt ny varekategori – redskaber til outdoor fitness, fx kettlebells med sand. Med et enkelt, skandinavisk udtryk er fitness-redskaberne tænkt som en del af indretningen i haven. Redskaberne er udviklet af det danske firma Formel-T.

 

EN KLASSIKER I DE DANSKE HAVER

Mandalay, der blev grundlagt for 20 år siden, har netop gennemgået et ejerskifte.

Indehaveren er i dag  José Kristensen, der er bosiddende i Indonesien, hvor han bl.a. står for produktionen af en lang række af Mandalays møbler. De købte virksomheden for to år siden. Den daglige ledelse står Jakob Skov Risvig for.

 

Grundlægger af Mandalay er Mogens Tolling. Han fandt havemøblerne i Marguerit-design fra 1950’erne frem af gemmerne og lancerede retromøblerne i en ny, opdateret version. Serien blev så stort et hit, at Marguerit-stolen i dag nærmest har samme status i de danske haver, som Arne Jacobsens Syver-stole har det omkring de danske spiseborde.

 

Gennem årene har Mandalay udviklet sit varesortimentet med nydesignede havemøbler i teaktræ og aluminium i enkelt skandinavisk design, bl.a. Mandalays nyklassiker og næstbedst sælgende serie, Toscana.

 

Mandalay, der udelukkende bruger bæredygtigt teaktræ fra plantager i bl.a. Indonesien, er kendt for produkter af høj kvalitet og tilbyder fx kunderne fire års reklamationsret på Marguerit-serien.

 

Pressekontakt: 
Kirsa Rodrigues, ansvarlig for Mandalay Aarhus
kro@mandalay.dk 
4030 5110

 

Pressekontakt:
Jakob Skov Risvig, Adm. dir.
jrs@mandalay.dk
4494 1642

 

 

(offentliggjort 2017)