Møbler til have- og livsnydere

Havemøbler fra Mandalay har i 25 år hyldet den danske sol og sommer. I jubilæumsåret lancerer det danske designfirma en række nye møbler med fokus på komfort, ergonomi og hele familien.

 

Gennem 25 år har den danske havemøbelproducent Mandalay fremstillet elegante havemøbler, hvor kvalitet er gået hånd i hånd med komfort og ergonomi. Sideløbende har man lyttet til kundernes ønsker - og de vil hygge og nyde livet i haven, på terrassen og altanen.

 

Derfor lancerer Mandalay i år en række nye havemøbler i den elegante og romantiske Marguerit-serie, der er blandt firmaets mest populære havemøbler. Og i jubilæumsåret har firmaet meget oplagt valgt at fokusere på magelighed og fællesskab - begge dele i skøn forening.

 

VELKOMMEN OM BORD

Nyhederne omfatter blandt andet en havebænk med plads til tre personer og en magelig lounge-stol - en rigtig dase-nyhed - og en tilhørende fodskammel. Alt sammen i et ergonomisk design, hvor komfort og nydelse er i særklasse, og som samtidig gør det nemt at komme op af møblerne.

 

Står den på frokost i haven med dine, mine og vores børn - eller det store kaffe og kage-bord med alle naboerne - har et nyt bådformet Marguerit-havebord rigtig god plads til otte personer. Det er nemlig to meter langt og næsten en meter bredt. Så velkommen om bord!

BÆREDYGTIGHED OG KVALITET I DETALJEN

Marguerit-serien er en nyfortolkning af de klassiske havemøbler, som i generationer har stået i danske haver. Serien er redesignet af Mogens Tolling, der grundlagde Mandalay for 25 år siden sammen med sin hustru.

 

Møblerne er kendetegnet ved at være fremstillet af aluminium med svejsede samlinger og en slagfast pulverlakering, mens træet er bæredygtig teak. Det kræsne materialevalg og de håndværksmæssige teknikker sikrer en høj kvalitet, der tåler det danske klima - også når solen ikke skinner.

 

"Bæredygtighed og genplantning er vigtigt, når vi producerer vores møbler. Derfor samarbejder vi også med non-profit organisationen Trees4Trees om systematisk genplantning af træer i samarbejde med lokalbefolkningen", fortæller direktør Jakob Risvig Skov fra Mandalay.

 

Han fortsætter: "Ud over den indonesiske stats egen genplantning, så genplanter vi et ekstra træ for hver kubikmeter, vores leverandører fælder til Mandalays møbler. Hver gang vi sælger et møbelsæt med teak, modtager kunden et unikt certifikat, hvor man på organisationens hjemmeside, trees4trees.org, kan finde præcis den placering, hvor ens træ er plantet og hos hvilken bonde."

FEJRES I HELE LANDET

Mandalay inviterer indenfor i sine showrooms i Herlev, Aarhus og Odense, hvor man kan se alle årets nyheder og prøve havemøblerne - så er man klar til at rykke ud på terrassen eller altanen, når forårets første varmende solstråler melder deres ankomst.

 

Jubilæet kulminerer midt i maj, hvor Mandalay officielt holder fødselsdag. Læs mere på mandalay.dk eller få yderligere oplysninger på tlf. 44 94 16 42.

 

 

DOWNLOAD PRESSEPAKKE HER

 

 

PRESSEKONTAKT: 

Christian Møller
chm@mandalay.dk 
4494 1642

 

(offentliggjort 2020)