Super-laminat til havemøbler

Den danske møbelvirksomhed, Mandalay, introducerer i år nye havemøbler i højtryks kompaktlaminat, HPL. Et super kvalitetsprodukt, som holder til det omskiftelige danske vejr. Resultatet er flotte, vedligeholdelsesfri havemøbler i top kvalitet.

”Da jeg for snart 4 år siden så HPL-materialet for første gang, faldt jeg øjeblikkelig for det, fordi det har alle de gode egenskaber til livet udendørs. Det er UV-behandlet, gennemfarvet og upåvirkelig over for varme og kulde – og så er det helt vedligehold-elsesfrit, fordi de lukkede overflader gør det afvisende overfor pletter, snavs og alger.” siger Mogens Tolling fra Mandalay.

Margueritbord i ”super-laminat”
Mandalays største succes, Margueritbordet, fås i år i et helt nyt, vedligeholdelsesfrit og moderne materiale – højtryks kompaktlaminat, HPL. Resultatet er et minimalistisk, let og robust bord. Det holder Marguerittens design i hævd og optager tidens designtrends fra blandt andet indendørsmøblerne. Mandalay har selvfølgelig stole, der passer til bordet.

Spansk møbeldesign
Den anerkendte, spanske havemøbel-producent, Resol, har leveret et helt nyt og enkelt borddesign til danske Mandalay. Bordpladen er i supermaterialet HPL (højtryks kompaktlaminat) fra Mandalay, og stellet er produceret i det miljøvenlige materiale, polypropylen, som er UV-behandlet og forstærket med fiberglas. Det betyder nul vedligeholdelse og møbler, der holder år efter år. Alle Mandalays stole kan skubbes ind under bordet.

Prisvenlig stol med stil
Hvis man er på udkig efter en prisbillig stol i høj kvalitet, så er denne Resol-stol fra Mandalay et godt bud. Stolen er i UV-behandlet polypropylen, den er praktisk, behagelig og kan stables, hvilket er en stor fordel, hvis der er begrænset plads. 

SunLoom - flet der holder
Havestole i plastflet og aluminium har længe været populære, fordi de er lette, vedligeholdelsesfri og behagelige. Men sommersolen er hård ved dem, og holdbarheden kan være kort, før fletten begynder at falme, bliver slap og knækker. 

Danske Mandalay har mange års erfaring med flere typer af flet til sine havemøbler og har erfaret, at den særlige Sunloom-flet holder bedst. SunLoom består af en kerne af hundredevis polyestertråde og en overflade af UV-behandlet PVC. Det giver en fast og slidstærk flet, der ikke knækker og aldrig bliver slap. Stolene med SunLoom-flet fås i flere farver og modeller hos Mandalay.

For mere information om modeller, materialer og priser kontakt Anders Marschall-Mouritsen på mail amm@mandalay.dk eller på tlf. 44941642.

 

Produktinfo: 
Marguerit HPL rundt bord med bordplade i grå eller lys grå, Aftagelige bordben i teaktræ eller aluminium (valgfri)
Mål: Diamenter 120 cm, Højde: 72 cm. 
Pris: kr. 5.480,-

 

Resol borde med bordplade i HPL og bordstel i polypropylen/ fiberglas. Bordplade-farver: grå eller sort
Stelfarver: sort eller lys grå
Fås i to bordstørrelser: L:90x B90xH74 cm og L200xB90xH74 cm
Pris: kr. 4.980,- for det lille bord og kr. 9.880,- for det store bord.

 

Resol stol i polypropylen findes i farverne sort og sand. Stolen er stabelbar
Pris kr. 680,-

 

Toscana bord med bordplade i HPL og stel i pulverlakeret aluminium. Bordplade-farverne er grå, sort eller lys grå.
Stelfarve: antracit-grå
Fås i tre bordstørrelser: L82xB90xH73 cm, L132xB90xH73 og L197xB90XH73 cm
Priserne for de tre bordstørrelser er kr. 3.280,-, kr. 4.780,- og kr. 6.480,-.

 

Stole i Sunloom flet og stel i pulverlakeret aluminium – fire forskellige modeller, flere flet- og stelfarver.
Priser fra kr. 880,- til kr. 1.280,-

 

Klik og download pressepakke her
 

Pressekontakt:
Jakob Skov Risvig, Adm. dir.
jrs@mandalay.dk
4494 1642

 

(offentliggjort 2012)