Teak, tak

Havemøbelspecialisten Mandalay fejrer 20-års jubilæum og markerer det blandt andet med relancering af flere af sine smukke og populære teak-klassikere gennem tiden.

På opfordring fra mange kunder relancerer Mandalay i sæson 2015 nogle af sine smukkeste teak-klassikere gennem tiden: Langelinie bord- og bænksæt samt York stabelbar stol - alt sammen i bæredygtig teak.

Den populære haveklassiker, Marguerit, har igen i år fået vokseværk. Et stort rundt bord med plads til den store familie.

Mandalay relancerer også den populære Elba lounge i en forbedret udgave, og prisen er stadig god.

Langelinie 
Langelinie er en skulptur i sig selv, tidløs og uforgængelig - og en fryd i enhver have. Både bord og bænk er samlet med bladsamlinger og dyvler - helt uden anvendelse af beslag. Det giver møblerne et eksklusivt udtryk og samtidig stor stabilitet. Det er møbler for livet.

Bordet er 190 cm langt, og de tilhørende bænke på 175 cm kan skubbes helt ind under bordet, så det fremstår som en kube. Bænken findes også i en kortere udgave på 145 cm. 

York 
York er Mandalays klassiske stabelstol, som i år lanceres i et let re-design. Stolen er i bæredygtig teak med ergonomisk sæde og ryg, hvilket giver den en helt fantastisk siddekomfort. 

Stolen er helt uden beslag, udelukkende samlet med tapper og dyvler, og armlænene har smukke bladsamlinger. Helhedsindtrykket er en eksklusiv, elegant stol med maksimal stabilitet. 

Forbedret Elba-lounge
På opfordring fra sine kunder relancerer Mandalay den populære Elba-lounge i en forbedret udgave.

Elba-loungen har mange gode egenskaber: Den er let, kan stables og har fire indstillinger i ryggen inklusive vandret. Ryg og sæde er i den vejrbestandige og superstærke Textilene, og stellet er i kraftig aluminium. 

Som noget nyt har Mandalay monteret diskrete kvalitetshjul, der gør den let at flytte rundt med alt efter, om man ønsker sol eller skygge.

Elba-lounge fås i to farvekombinationer: Textilene i chai med hvidt alustel og sort Textilene med antracit alustel. Prisen er 1.880 kr.

Haveklassiker med vokseværk
Mandalays populære haveklassiker, Marguerit, har igen i år fået vokseværk og introducerer et rundt bord med plads til den store familie.

Mandalays nye runde bord måler 140 cm i diameter, så der er god albueplads til mindst otte personer. Det er i bæredygtig teak og har samme lette udtryk som de øvrige borde i Marguerit-familien. Det kan også foldes, så det optager minimal plads, når det skal opbevares.

Stellet er i rustfrit aluminium i farverne hvid eller antracit. Marguerit-bordet med diameteren 140 cm koster 5.980 kr.

Til Marguerit-serien hører spiseborde i fem størrelser, cafébord, stol, bænk og den populære børneserie Marguerit Kids.

 

Klilk og download pressepakke her
 

Pressekontakt:
Jakob Skov Risvig, Adm. dir.
jrs@mandalay.dk
4494 1642


 

(offentliggjort 2015)