Sorter faldende
Overtræk til havemøbler

Overtræk til havemøbler

Med overtræk til havemøbler kan du beskytte dine møbler mod regn og fugt og forlænge deres levetid. Hos Mandalay forhandler vi havemøbelovertræk i klar plast. De gennemsigtige overtræk til havemøbler gør det let at se, hvad der gemmer sig under plasten. Har du eksempelvis flere sæt havestole, kan du dermed nemt se forskel, selvom de er dækket til med havemøbelovertræk.

Havemøbelovertræk efter mål

Alle vores overtræk til havemøbler er designet, så de passer perfekt til vores udvalg af havemøbler. Havemøbelovertrækkene er syet efter mål og har elastik i kanten samt svejsede samlinger. Dermed får dine havemøbler den optimale beskyttelse. Den gennemsigtige plast gør desuden, at havemøblerne er til at få øje på, og synet af overtrækket er for de fleste langt kønnere end at kigge på et stort sort betræk.

Har du møbler i et andet fabrikat, der trænger til havemøbelovertræk? Så gå efter de overtræk, der passer til havemøbler, der ligner dine egne i form og størrelse. Tag gerne et mål af dine egne møbler, så du ikke kommer til at få overtræk til havemøbler med hjem, som lige stumper med et par centimeter.

Du behøver ikke at måle efter, hvis du mangler overtræk til dine havestole. Vores overtræk kommer i en standardstørrelse, der passer til alle vores havestole – og sandsynligvis også til dine.

Hvorfor bør jeg bruge overtræk til havemøbler?

Når du stiller havemøblerne væk om vinteren, er det altid en god idé at pakke dem ind i overtræk. Det beskytter havemøblerne og holder dem flotte at se på. Faktisk kan du have dine møbler i en livstid, når du bare passer godt på dem med overtræk til havemøbler, jævnlig rengøring og udskiftning af de gamle skruer. Mandalays møbelovertræk er ikke beregnet til beskyttelse i vinterperioden, men udelukkende i selve sæsonen. Store skift i temperaturer kan få overtrækket til at trække sig sammen og give sig. Så pas på, når du lægger det på møblerne.

Især teaktræ har godt af at blive gemt væk med overtræk til havemøbler. Havemøbler i teaktræ kan sagtens holde i årevis uden, at de bliver pakket ind i overtræk til havemøbler, men de vil stå endnu flottere i fremtiden, hvis du investerer i et havemøbelovertræk. Især hvis du ikke har et godt overvintringssted til møblerne. De har nemlig ikke godt af at stå for varmt og tørt, så det er ikke nødvendigvis en god idé at tage dem indenfor om vinteren.

Har du mange fugle i haven? Det er hyggeligt om foråret, når fuglene pipper lystigt ved hvert eneste solstrejf. Men fugleklatter på havemøblerne er knapt så skønt. Overtræk til havemøbler indebærer en del mindre rengøring af dine udendørs møbler, end hvis de står ude og tager imod alt skidt.
loader