Vinteropbevaring

Vinteropbevaring af havemøbler

HAVEMØBLER - OPBEVARING

Alle Mandalays havemøbler kan overvintre under åben himmel. Dog har de bedst af at blive opbevaret i et køligt rum såsom et udhus, en garage, på loftet, i kælderen eller hvis du har en overdækket altan eller terrassen.

 

HAVEMØBLER OPBEVARING I VINTERHALVÅRET

Hvis du bruger udendørs opbevaring til dine havemøbler, anbefaler vi, at du skåner møblerne med møbelovertræk, der er lavet til formålet.

Vær blot opmærksom på, at havemøbler skal kunne ”ånde” under opbevaring, når møblerne er i træ. Hvis overtrækket er for tæt, kan der opstå fugtskjolder som følge af kondensvand. Det er derfor en god idé at skabe afstand mellem overtrækket og bordpladen. 

Møbelovertræk fra Mandalay er tiltænkt som en beskyttelse til havemøbler opbevaring i sommerhalvåret, så møblerne altid er rene og klar til brug. Den bedste vinter opbevaring af havemøbler er som nævnt, hvis de kan stå køligt og overdækket inde eller ude.

Begrænset holdbarhed på overtræk til havemøbler opbevaring

Vi gør opmærksom på, at plastovertræk til opbevaring af havemøbler påvirkes af vind og vejr. Derfor må du forvente, at holdbarheden bliver mindre end de sædvanlige to år.