Sorter faldende
Havebænke

Havebænke

Hos Mandalay kan du finde et stort udvalg af havebænke i høj kvalitet, så du kan finde en bænk, der passer til din have og din stil. Alle vores havebænke har et klassisk design og er lavet i teaktræ, som holder i årevis.

Havebænke – vedligehold og rengøring

Havebænke i teaktræ er kendetegnet ved, at du stort set ikke behøver at røre en finger for at vedligeholde dem i årene, der kommer. De vil patinere med et gråligt skær, som mange synes er noget af det smukke ved havebænke i teak. Foretrækker du den oprindelige træfarve uden forandringer, så kan du vælge at give dine havebænke en behandling med olie specielt til teaktræ.

Er dine havebænke blevet beskidte, kan du rengøre dem i et særligt rengøringsmiddel til vedligehold af træ. Det frisker træet op, så det står som nyt igen.

Hvorfor vælge havebænke

De fleste tænker måske på det klassiske havebord med stole til, når snakken falder på havemøbler. Men overvej, om det i stedet er en af vores havebænke, der kan udfylde dit behov for en hyggelig siddeplads udendørs.

Havebænke lægger op til at man kan være social og sidde tæt sammen. Du kan bruge den som et tableau med udstilling af smukke krukker eller planter. Eller du kan bruge havebænke til at skabe en hyggelig læsekrog med tæpper og puder.

Har du en altan, så er havebænke der matcher altanens bredde et oplagt valg i stedet for havebord og stole, der hurtigt kommer til at optage al pladsen. Tjek i stedet om en af vores havebænke passer i størrelsen. Så har du ekstra plads til et lille bord, tomatplanter eller masser af blomster eller krydderurter.

Havebænke til indendørs brug

Der er ingen, der skal bestemme, at havebænke kun kan skabe hygge udenfor. Mangler du et sted, hvor børnene kan sidde og tage sko af og på i entreen? Eller vil du bruge de lange havebænke uden ryglæn til en opstilling med billeder eller store planter? Tænk kreativt og kast dig ud i at bruge havebænke såvel indendørs som udendørs. Alle muligheder ligger åbne med Mandalays smukke havebænke i solidt og klassisk design.

Køb havebænke online eller i vores butikker

Har du fundet netop den havebænk, du har ledt efter. Eller vil du lige se vores udvalg af havebænke ”live” og mærke træet under dine fingre, før du bestemmer dig? Køb vores havebænke online med hurtig levering – eller kig forbi et af vores salgssteder

loader